Γέννησε σήμερα το πρωί η γνωστή ηθοποιός Τζίνα Αλoιμόνου, σύζυγος του επιχειρηματία Παύλου Βαρδινογιάννη.

Η Τζίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο είναι  το πρώτο της παιδί. Ο σύζυγός της, Παύλος, έχει ήδη δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόρη και μητέρα χαίρουν άκρας υγείας.

Από χθες το βράδυ επικρατεί «συνωστισμός» στο μαιευτήριο, μια και όλο και περισσότεροι φίλοι και συγγενείς πηγαίνουν για να συγχαρούν το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η σουίτα που νοσηλεύεται η Τζίνα Αλoιμόνου είναι γεμάτη από λουλούδια, κουκλάκια, μπαλόνια και δώρα, τα περισσότερα σε ροζ αποχρώσεις, σε σημείο που δε χωράνε πια μέσα στο δωμάτιο, με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό προσωπικό να τα βγάζει στο διάδρομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκπληκτοι οι υπόλοιποι επισκέπτες του μαιευτηρίου βλέπουν γνωστούς ηθοποιούς, ανθρώπους της τηλεόρασης και επιχειρηματίες να φτάνουν ο ένας μετά τον άλλο και να σχηματίζουν «πηγαδάκια» συζητώντας, καθώς περιμένουν να δουν τους γονείς και αν είναι τυχεροί και το μωρό.   

Σε λίγες μέρες, το ζευγάρι θα επιστρέψει στο σπίτι του στην οδό Ρηγίλλης, όπου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ετοιμασίες για την υποδοχή του νέου μέλους της οικογένειας.

Δεν ξέρουμε ακόμα σε ποιον μοιάζει το παιδί, αλλά αν κρίνουμε από τη μητέρα του, η μικρή έχει όλους τους καλούς οιωνούς να γίνει πανέμορφη.

Τις καλύτερες ευχές μας και να τους ζήσει!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης