Η Βάνα, η κρίση και η κατάθλιψη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, 21:43
Η Βάνα, η κρίση και η κατάθλιψη
Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε και την κατάθλιψη που βίωσε ως επακόλουθο αυτών μίλησε η Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Τα δύο πρώτα χρόνια της κρίσης, δηλαδή το '11 και το '12, ήμουν όπως όλη η Ελλάδα, υπό την επήρεια του σοκ. Έψαχνα να βρω τους φίλους μου, τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου τόσα χρόνια και ο ένας ήταν στη φυλακή, ο άλλος ήταν φυγόδικος, ο άλλος είχε φύγει στην Ελβετία. Μια κατάσταση τρέλας και πανικού. Τα συγκροτήματα ή τα κανάλια που δουλεύαμε κατεστραμμένα, κλεισμένα, πεσμένα. Εγώ πέρασα μια τεράστια κατάθλιψη» δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «LIKE» της εφημερίδας «Espresso» και έσπευσε να διευκρινίσει ότι η εικόνα που έχει σχηματίσει για αυτήν ο κόσμος και τη θέλει να έχει χρήματα είναι λανθασμένη:

«Εγώ έχασα πάρα πολλά χρήματα που είχα επενδύσει στα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου. Ό,τι χρήματα είχα στην άκρη μου τα έφαγε το Δημόσιο. Και ήταν η προίκα της Φαίδρας, σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι. Εκεί ήταν που έπαθα το πρώτο σοκ. Έμεινα κλεισμένη έξι μήνες στο σπίτι με αντικαταθλιπτικά. Έχασα τα πάντα».

Τι αναγκάστηκε να στερηθεί λόγω της κρίσης;

«Κατ’ αρχάς άλλαξα σπίτι. Ζούσα σε μια μεζονέτα 400 τ.μ. και τώρα νοίκιασα ένα πολύ μικρότερο διαμέρισμα. Θα μου πεις και τα 400 τ.μ. ήταν παράλογο για δύο γυναίκες, αλλά έτσι συνηθίσαμε, έτσι είχαμε μάθει».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, 21:43