Η βασίλισσα της Ισπανίας Letizia έχει αποδείξει πολλές φορές την ικανότητά της να κάνει ακόμα και τα πιο οικονομικά κομμάτια να δείχνουν μέρος κάποιου διάσημου οίκου, ενώ η αδυναμία της στη high street -ιδιαίτερα με κομμάτια του Zara- την έχει μετατρέψει σε ένα από τα πιο δημοφιλή fashion icons.

Η Letizia πρόσφατα εμφανίστηκε στα Friendship Awards 2019 στη Μαδρίτη και, όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο μεταξωτό κρουαζέ πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μια μίντι ασύμμετρη φούστα στις αποχρώσεις του γκρι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι κλασικές, στιλέτο γόβες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tα ασύμμετρα μήκη στις φούστες κολακεύουν και επιμηκύνουν τα πόδια, ενώ ταιριάζουν απίστευτα με απλά και μίνιμαλ κομμάτια, γεγονός που τις καθιστά πολύ εύκολες στους συνδυασμούς τους.

Επιπλέον, το νέο αυτό στυλ έχει αρχίσει να εμφανίζεται στις νέες συλλογές των αγαπημένων μας brands και σε έναν απεριόριστο αριθμό παραλλαγών, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα βρεις μία να ταιριάζει στο δικό σου στυλ.

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης