Με το νέο της look, ένα «αυστηρό» αλλά πολύ επιτυχημένο καρεδάκι, εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της, καθώς, όπως είπε, είχε βαρεθεί το ίδιο χτένισμα. «Είχα βαρεθεί το κοτσιδάκι που έκανα συνεχώς κι έτσι ζήτησα από τον κομμωτή μου, Στέφανο Βασιλάκη, να μου τα κόψει. Ήταν καθαρά δική μου πρωτοβουλία και κάτι που το ήθελα πάρα πάρα πολύ. Κι έτσι το έκανα!».

Η Βίκυ διευκρίνισε ότι άλλαξε τα μαλλιά της γιατί το ήθελε για καθαρά προσωπικούς λόγους και όχι για τα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, όπου ο ρόλος της απαιτεί μακριά μαλλιά και πάρα πολύ μεγάλη κοιλιά, αφού υποδύεται μια εγκυμονούσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, το νέο της look δεν ήταν το μόνο πράγμα το οποίο μίλησε στο Elatte. Ύστερα από σκέψη και σχεδιασμό περίπου πέντε ετών, η Βίκυ Καγιά ιδρύει το πρώτο fashion workshop by Vicky Kagia στην Ελλάδα, κάτω από την ομπρέλα του fashion tv. «Είναι ένα όνειρο ζωής, που γίνεται πραγματικότητα. Θα λειτουργεί σε ένα υπέροχο νεοκλασικό στην περιοχή του Ψυρρή, όπου θα υπάρχουν τραπέζια και πάγκοι για τα παιδιά που θέλουν να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν» ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για ένα νέο και άκρως πρωτοποριακό εργαστήριο μόδας, με ειδικότητες όπως το styling, αλλά και η δημοσιογραφία και σύνταξη μόδας. Σε καμία περίπτωση δεν αφορά μόνο μοντέλα, αλλά οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα. Στόχος του; «Δεσμευόμαστε με ειδικούς και καταρτισμένους ανθρώπους να προετοιμάζουμε και να εκπαιδεύουμε τα παιδιά που θα έρχονται σε εμάς να έχουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό» τόνισε, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι τα μικρότερα παιδιά θα τα αναλάβει η μητέρα της.

«Πραγματικά πάντως, θέλω η δική μου η εμπειρία να περάσει και στα παιδιά. Πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν είναι αυτή η μαύρη χώρα που όλοι περιγράφουν, αλλά υπάρχουν νέοι με τρομερές ικανότητες που αξίζουν να βγουν στο εξωτερικό και μάλιστα να τους βοηθήσουμε να το κάνουν».

Θα γίνει τελικά μανούλα σύντομα; Σκέφτεται να κάνει παιδί μέσα σε όλα αυτά; «Θέλουμε πολύ να κάνουμε οικογένεια. Αλλά θέλουμε και να το χαρούμε κιόλας όταν θα έλθει. Γιατί να μην απολαμβάνεις το κάθε δεδομένο σε πιο ήρεμες φάσεις; Υπάρχουν πολλά δημιουργικά πράγματα που, αν τα δοκιμάσουμε, θα δούμε πόσα θετικά μπορούν να μας αφήσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης