Το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή ακούγεται έντονα για την παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως επίσης και αυτό της Νάντιας Μπουλέ και της Ράνιας Θρασκιά.

Ποια η γνώμη όμως της παρουσιάστριας στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνεργασίας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τις γνωρίζω, τις συμπαθώ και τις εκτιμώ. Δεν έχω συνεργαστεί με καμία από τις δύο. Την μεν Νάντια την ξέρω από το Mad, την Ράνια από το Alter. Η χημεία φαίνεται στην πράξη», λέει στο περιοδικό Εγώ και συνεχίζει: «Ωστόσο, θεωρώ αστείους τους συναδέλφους που φαντασιώνονται προτάσεις και τηλεφωνήματα και αφήνουν να αιωρούνται σενάρια. Μπορώ να πω ότι έχω νιώσει ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά αυτό είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχει λόγος ακόμα να το κουβεντιάζουμε. Υπάρχει μεγάλη απόσταση από το “εκφράζω το ενδιαφέρον μου” μέχρι το “σε παίρνω για μια δουλειά”».
Η παρουσιάστρια καταλήγει τονίζοντας: «Αν δεν είναι κάτι σίγουρο, καλό είναι να μην το κουβεντιάζεις. Γίνεσαι γραφικός στο τέλος, αν δεν γίνεται τίποτα. Έχω δηλώσει ότι μου λείπει η τηλεόραση, αλλά και να μην γίνει κάτι, είμαι ΟΚ. Θα επιβιώσω και θα το αντέξω».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης