Η Ζέτα Μακρυπούλια χορεύει με τους «stars»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010, 18:13
Η Ζέτα Μακρυπούλια χορεύει με τους «stars»
Είναι διάσημοι… είναι ταλαντούχοι… είναι «stars» … και έρχονται στον ΑΝΤ1 με ρυθμό!

Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζει τους Έλληνες «stars» που θα μας δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό μέσα από το πιο διάσημο show παγκοσμίως, το «Dancing with the stars».

Το φαντασμαγορικό show του BBC που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατών σε Ευρώπη και Αμερική έρχεται και στην Ελλάδα, για να μας ξεσηκώσει και να μας ψυχαγωγήσει, προσφέροντας χαρά εκτός από τους τηλεθεατές και σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Το «Dancing with the stars» έχει προβληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο (Η.Π.Α., Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Κίνα, Ιταλία, Νορβηγία, Ρωσία κ.α.) όπου συνεχίζει να σημειώνει πρωτοφανή επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, έχει αποσπάσει 27 τηλεοπτικά βραβεία και έχει φιλοξενήσει διάσημους διαγωνιζόμενους από όλους τους χώρους: από πολιτικούς μέχρι pop stars και ολυμπιονίκες, ακόμα και πιλότο της Formula 1!

Δώδεκα stars χορεύουν ζωντανά μαζί με δώδεκα επαγγελματίες και καταξιωμένους χορευτές-χορογράφους για καλό σκοπό, σε ένα show με ψυχαγωγικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Παράλληλα, μία κριτική επιτροπή κύρους παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων στη σκηνή και σχολιάζει την εκτέλεση της χορογραφίας. Στο τέλος, το κάθε ζευγάρι θα αξιολογείται από την κριτική επιτροπή και το κοινό, οι οποίοι θα αποφασίζουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το show.

Παράλληλα, θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της προετοιμασίας και την ένταση της προσπάθειας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που η χορογραφία προετοιμάζεται.

Ποιοι Έλληνες «stars» όμως θα το ρίξουν στο χορό;

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010, 18:13