Με «θησαυρό» ειδικά σχεδιασμένο για την ίδια εμφανίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στο live της Κυριακής και απέδειξε ότι είναι η βασίλισσα του «Dancing».

Όχι μόνο γιατί οι «μετοχές» της ανεβαίνουν συνεχώς στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο, αλλά και γιατί το στέμμα που φορούσε στο κεφάλι της ήταν ειδική παραγγελία και, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Espresso», κόστιζε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λάμψη από τη μικρή εντυπωσιακή κορόνα που φορούσε στο κεφάλι της στο τελευταίο live δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, όπως και το πολύτιμο περιδέραιο που κοσμούσε τον λαιμό της.
Τα διαμάντια που κατέληγαν σε ένα δάκρυ, αλλά και τα τρία πουάρ μπριγιάν που κοσμούσαν την κορόνα έκαναν τα κομμάτια αυτά ανεκτίμητα, για τη μεταφορά των οποίων χρειάστηκε ειδική αποστολή με δρακόντια μέτρα.

Ωστόσο, η λάμψη των διαμαντιών δεν κατάφερε να επισκιάσει το λαμπερό χαμόγελο της Ζέτας, που έστεκε στο πλατό με τον αέρα αληθινής βασίλισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξίσου εντυπωσιακή θα είναι και η εμφάνισή της στον τελικό του «Dancing With The Stars 2», με εντυπωσιακές λεπτομέρειες που θα συζητηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μετά λένε ότι προκάλεσε η Μοιραράκη…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης