Όταν η 19χρονη Κάθι ΜακΚέον έφθασε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την πατρίδα της, την Ιρλανδία το 1964, προσλήφθηκε ως προσωπική βοηθός της πρώην Πρώτης Κυρίας Τζάκι Κένεντι.

Όχι μόνο τα επόμενα 13 χρόνια τα πέρασε δίπλα στην έντονη προσωπικότητα της Τζάκι, αλλά όπως είπε, ανέπτυξε μια φιλία μαζί της που λίγοι γνώριζαν μέχρι τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΜακΚέον, η οποία αναφέρεται στα απομνημονεύματά της «Jackie’s Girl» για τη σχέση της με την Τζάκι, υποστηρίζει ότι ήταν αυτή που βοήθησε στο μεγάλωμα των δύο παιδιών της πρώην Πρώτης Κυρίας, την Καρολάιν και τον Τζον Τζούνιορ.

«Η Καρολάιν μου μιλούσε συνέχεια για τον πατέρα της (Τζον Φ. Κένεντι)», δήλωσε στο Fox News η 72χρονη ΜακΚέον και πρόσθεσε ότι το πρώτο πράγμα που της είχε ζητήσει είναι να της πει ό,τι ξέρει για τον πατέρα της.

Είπε ακόμα ότι η μικρή Κάρολαϊν σκεφτόταν συνέχεια τον πατέρα της και κάθε βράδυ προσεύχονταν γι’ αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν έκανε την προσευχή της το βράδυ, ένωνε τα δύο της χέρια και γονάτιζε στο πάτωμα. Κατέβαζε το κεφάλι της κάτω και έλεγε: Κατ λέω μία προσευχή στον μπαμπά μου. Έλεγε πάντα μία μικρή προσευχή ειδικά για τον πατέρα της. Φρόντισα να μάθω στα παιδιά να προσεύχονται. Προσευχόμασταν κάθε βράδυ και ήταν τόσο χαρούμενα», είπε η ΜακΚέον.

Αν και η Τζάκι ποτέ δεν της είπε κάτι για τον δολοφονημένο σύζυγό της η ΜακΚέον θεωρούσε ότι ήταν της εμπιστοσύνης της.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης