Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης έκαναν την καθιερωμένη βόλτα τους στην περιοχή της Κηφισιάς το απόγευμα της Παρασκευής 15 Απριλίου παρέα με τους δυο γιους του.

«Η Άννα Μαρία είχε στην αγκαλιά της τον μεγάλο τους γιο, ο οποίος έχει αποκτήσει από τώρα το στυλ του πατέρα του, ενώ ο Φάνης κρατούσε το παιδικό καρότσι με τον μικρό τους γιο» περιγράφει στο ΟΚ! άνθρωπος που τους συνάντησε από κοντά. Ο Έκτορας Ξενοκράτης θα κλείσει τα τρία του χρόνια τον Ιούλιο, ενώ ο μικρός αδελφός του είναι ήδη είκοσι μηνών. «Αφού περπάτησαν αρκετή ώρα στους δρόμους της Κηφισιάς, έκαναν στάση σε café της περιοχής όπου τους περίμενε και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρέμειναν για περίπου μία ώρα, ενώ αργά το απόγευμα αναχώρησαν με προορισμό το σπίτι τους στο Χαλάνδρι» καταλήγει η ίδια πηγή. Η Άννα Μαρία τα τελευταία τρία χρόνια είχε αφοσιωθεί αποκλειστικά στη φροντίδα των παιδιών της. Τώρα, όμως, ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη, πρωταγωνιστώντας στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου στην καινούρια κωμική σειρά Κλινική περίπτωση, που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν από το Mega.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης