Ιλένια Ουίλιαμς: Μιλά ανοικτά για τη σχέση της με τον Ουγγαρέζο, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015, 17:25
Ιλένια Ουίλιαμς: Μιλά ανοικτά για τη σχέση της με τον Ουγγαρέζο, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της!
Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που μετρά πάνω από δέκα μήνες, αποκαλύπτοντας πως δίπλα του νιώθει ασφάλεια.

Η 26χρονη δημοσιογράφος εξηγεί, στην εφημερίδα «Real News», γιατί δεν μιλούσε για τη σχέση της παρά το ότι είχε δει το φως της δημοσιότητας: «Δεν μιλάω γενικώς για τον εαυτό μου, πόσο μάλλον για την προσωπική μου ζωή. Δεν το έκανα επειδή ήθελα να κρύψω κάτι. Το έκανα γιατί δεν ένιωθα άνετα. Και ακόμη δεν νιώθω. Άλλωστε, υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει κανείς εκτός από εμάς και τους πολύ δικούς μας ανθρώπους. Θέλω να κρατάω τις προσωπικές μου στιγμές για μένα».

«Όταν ένα ζευγάρι νιώσει ασφάλεια, τότε μπορεί να μιλήσει για τη σχέση. Έτσι δεν γίνεται άλλωστε στις σχέσεις; Πρώτα περνάει ένα χρονικό διάστημα και έπειτα ανακοινώνεται», πρόσθεσε η Ιλένια.

Αν και τον τελευταίο καιρό έχει μετακομίσει σε δικό της σπίτι, στα βόρεια προάστια της Αθήνας, τις περισσότερες ελεύθερες ώρες της βρίσκεται στο σπίτι του παρουσιαστή, στα νότια. Όταν τελειώνουν οι υποχρεώσεις της εκπομπής, το ζευγάρι περνά όμορφες βραδιές στο σπίτι, όπου ο ένας απολαμβάνει την μαγειρική του άλλου, καθώς η αγάπη τους για το φαγητό είναι κοινή.

Τέλος μιλώντας για την Μαίρη Συνατσάκη, την χαρακτηρίζει «γλυκύτατο πλάσμα» και τονίζει πως δεν την ενοχλεί που στο παρελθόν δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Πηγή:Govasitleto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015, 17:27