Μπορεί τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών να θέλουν τη Victoria Beckham και τον σύζυγό της, David, να βάζουν τέλος στον γάμο τους, όμως η ίδια διαψεύδει τα πάντα με τον δικό της τρόπο.

Έπειτα από 11 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας (πλέον) μοιάζει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον άσο του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «Marie Claire», η Victoria δήλωσε, διαψεύδοντας τις φήμες που θέλουν τον David να την έχει απατήσει: «Πριν γίνω διάσημη, πίστευα ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όμως πιστέψτε με, μπορεί να υπάρξει φωτιά χωρίς καπνό».

Όσο για την κοινή τους ζωή, η ίδια έπειτα από τόσα χρόνια που έχει στο πλευρό της τον David, τονίζει: «Είμαστε πολύ δεμένοι. Είμαστε πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλο. Μετά από 11 χρόνια, μπορώ να σας πω ότι είμαστε αδελφές ψυχές».

Η Victoria, βεβαίως, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να υμνεί τον σύντροφό της: «Δεν προσέχω καν ότι έχει λεπτή φωνή. Νομίζω πως επειδή είναι τόσο καλός, όλοι προσπαθούν να βρουν κάτι κακό σε εκείνον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τελείωσε τον ύμνο, λέγοντας: «Ετοιμαζόμαστε τις προάλλες να πάμε κάπου και έστελνε ένα e-mail. Καθόταν στο κρεβάτι χωρίς ρούχα. Βγήκα από το μπάνιο εκείνη την ώρα και στάθηκα να τον κοιτάξω. Ήταν μαυρισμένος και έχει όλα αυτά τα τατουάζ που λατρεύω. Δεν είχε φτιάξει τα μαλλιά του. Είναι όμορφος από τη φύση του».

Η απόλυτη εκδήλωση αγάπης ή ο πιο μελετημένος τρόπος για να καλύψεις ένα «ροζ» σκάνδαλο;

Διαβάστε επίσης: Τα ρυτιδιασμένα πόδια της Victoria
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης