Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στο περιοδικό Downtown για τη προσωπική της ζωή δηλώνοντας single και ευτυχισμένη, αλλά και για τη ψυχολογία της μετά από τόσα χρόνια δημοσιότητας.

Μέχρι πριν λίγο καιρό γέμιζε το νυχτερινό μαγαζί, στο οποίο τραγουδούσε στην Αθήνα και τώρα κάνει το ίδιο στη πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλοι σου λένε πως είσαι «αντικαταθλιπτικό», φαίνεται να έχεις πάντα αισιόδοξη άποψη για τα πράγματα…
«Ακόμα και στις μεγαλύτερες δυσκολίες που πέρασα –και έχω περάσει αρκετές, πίστεψέ με– πάντα έλεγα πως κάτι καλό θα βγει απ’ αυτό. Στους ανθρώπους μου, στα παιδιά μου, στον κόσμο που έρχεται στο μαγαζί προσπαθώ να δίνω πάντα χαρά και αισιοδοξία».

Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος ενώ είσαι σε τόσο προβεβλημένη δουλειά, ένα δημόσιο πρόσωπο;
«Με νοιάζει πάρα πολύ, αλλά η ζωή που κάνω είναι τόσο φυσιολογική, χωρίς ακρότητες, που δεν υπάρχει κάτι για να συζητηθεί αρνητικά. Έχω όμως μέσα μου πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της ανεξαρτησίας. Δεν είναι επιλογή καν αυτή η στάση ζωής, είναι το φτιάξιμο τέτοιο. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και συνεχίζω τη ζωή μου. Είναι ανάγκη μου να μ’ αγαπάνε, το ζητάω κι από τον κόσμο, «μόνο να μ’ αγαπάτε θέλω», και μελαγχολώ αν δεν ισχύει. Αν δεν έχω συναίσθημα, δεν μπορώ να κάνω βήμα. Σε δουλειά, έρωτα, φιλία».

Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;
«Είμαι ελεύθερη, μόνη μου και πολύ ευτυχισμένη. Γιατί; Ποιος ξέρει!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα παντρευόσουν ξανά;
«Όχι. Δεν θα παντρευόμουν ξανά».

Τόσο κάθετη πια;
«Τόσο. Τελείωσα με τους γάμους. Δύο είναι αρκετοί. Δεν μιλάω για τη συντροφικότητα, το μοίρασμα, τη σχέση με κάποιον άνθρωπο, αλλά για γάμο δεν το συζητώ πια».

Τα παιδιά σου συνειδητοποιούν πόσο σημαντική είσαι για το κοινό, πόσο ξεχωριστή; Το ότι ο κόσμος σε αντιμετωπίζει σαν ίνδαλμα;
«Για τα παιδιά μου είμαι η μάνα τους. Δεν κρατάω μυστικές πτυχές της ζωής μου, δεν κρύβω στα ντουλάπια τους χρυσούς δίσκους, αλλά η δουλειά είναι εκτός σπιτιού. Μέσα στο σπίτι η μάνα μιλάει με τα παιδιά, προστατεύει, φροντίζει, αγαπά».

Είσαι ευλογημένη, είπες πριν, είσαι ευχαριστημένη. Λοιπόν; Είσαι και ευτυχισμένη, Νατάσα;
«Τι είναι ευτυχία εκτός από στιγμούλες; Έχω πολλές τέτοιες μικρές στιγμές. Δεν είναι, όμως, μόνιμη κατάσταση και συχνά είναι υπεύθυνοι άλλοι για τη δική σου ευτυχία. Καλά μου έχουν πάει, λοιπόν, και οι άλλοι και οι στιγμές μου. Έχω».

Διαβάστε επίσης: Η ανανεωμένη Νατάσα Θεοδωρίδου

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης