Φτάσαμε στην ημέρα που μικροί και μεγάλοι περιμένουμε κάθε χρόνο με ανυπομονησία. Σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, η Αθήνα κινείται στους πιο θετικούς ρυθμούς και εμείς από νωρίς το απόγευμα, θα είμαστε στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion.

Η Amita Motion, για 13η συνεχή χρονιά, μας προκαλεί στο μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό γεγονός της χώρας! Με ανανεωμένο concept και ελεύθερη είσοδο, θα μας υποδεχθεί στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής προσφέροντας μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία! Μοναδικές συνεργασίες, εντυπωσιακά acts, φαντασμαγορικές μουσικές συμπράξεις και παράλληλα διαδραστικά happenings γεμάτα Θετική Ενέργεια και παλμό που θα ξεσηκώσουν το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, που αποτελεί το πιο θετικό σημείο συνάντηση των νέων, θα βρεθούν αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής! Στο πιο πρωτοποριακό και θετικό stage, θα βρεθούν: ο super star DJ AFROJACK, οι MEΛISSES, οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα. Mαζί τους οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος και Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος, το έναυσμα για την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, σε ρόλο παρουσιαστή, θα δώσει ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENTO! Ο Σπύρος Μαργαρίτης, θα μας μεταφέρει τον παλμό στο backstage!

Η Amita Motion σταθερή στις αξίες της και έχοντας πάντα ως στόχο την στήριξη της νέας γενιάς, φέρνει για ακόμα μια χρονιά πιο κοντά το κοινό στους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Φέτος, στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, δύο τυχεροί θα ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους με τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου, μέσα από τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets. O τελικός νικητής θα αναδειχθεί μέσω ψηφοφορίας που είναι σε εξέλιξη στο site thetikienergeia.gr και θα ανακοινωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στα Social Media της Amita Motion.

Θα είμαστε εκεί!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης