Για το διαζύγιο της δεκαετίας, όπως το αποκαλούν, μίλησε η Ναταλία Δραγούμη. Η γοητευτική ηθοποιός σε συνέντευξή της στην «Πρωινή Μελέτη», αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο από τη στιγμή που ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

«Είναι πολύ δύσκολο να χωρίσεις, αν είσαι η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος. Πραγματικά, όλη αυτή η ιστορία πρέπει να είναι πολύ δύσκολη γι΄ αυτούς», δήλωσε η ηθοποιός, η οποία γνωρίζει πολύ καλά την παρουσιάστρια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι φίλη μου και η Ελένη και έχω δουλέψει πολλές φορές με τον Γιάννη, απλώς σκέφτομαι πόσο δύσκολα θα περνούν αυτοί οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή που ξέρουν πως οποιαδήποτε στιγμή ανοίξουν την τηλεόραση θα ξέρουν όλοι τι ώρα μπαίνουν, τι ώρα βγαίνουν από το σπίτι…», πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη.

Μάλιστα, η ηθοποιός σχολίασε την εμφάνιση της Ελένης στην πρωινή της εκπομπή, η οποία ομολογουμένως δείχνει μια χαρά, αν εξαιρέσουμε τις δύο πρώτες ημέρες, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα η παρουσιάστρια είναι όπως… παλιά.

«Παρακολουθώντας την Ελένη, την βλέπω μια χαρά. Η εικόνα της στην εκπομπή της είναι μια χαρά»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, θες δεν θες, θα μάθεις πότε πήγε η Ελένη κομμωτήριο, πότε έκανε μανικιούρ – πεντικιούρ, πότε έφαγε γλυκά, πότε δείπνησε με τον Γιάννη Λάτσιο και τι ήπιε, για να …χωνέψει. Οι εκπομπές έχουν πάντα αναλυτικό ρεπορτάζ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης