Η Olivia Palermo είναι ένα κορίτσι με πολλά ταλέντα. Πρωταγωνίστρια της πολύ πετυχημένης σειράς The city του MTV, μοντέλο, editor σε περιοδικό και σχεδιάστρια, η Olivia αποτελεί πρότυπο για κάθε γυναίκα.

 Η μεγάλη της αγάπη για τη μόδα δεν κρύβεται και γι’ αυτό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την επιτυχία της ως fashion icon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι απολαμβάνει όταν φωτογραφίζεται
«Το γεγονός ότι είμαι περιτριγυρισμένη από όλα αυτά τα όμορφα ρούχα και αξεσουάρ. Επίσης είναι μεγάλο plus ότι μπορώ να δουλεύω με τον Johannes – Huebl, το αγόρι της που είναι επίσης μοντέλο – όπως όταν κάναμε την φωτογράφιση για τα Mango στην Βαρκελώνη. Ήταν η πρώτη μου φορά εκεί και χάρηκα που μοιράστηκα την εμπειρία μαζί του».

Για την διασημότητα
«Είναι μέρος της δουλειάς μου και προσπαθώ να μην το βλέπω αρνητικά. Εάν κάποιος θέλει να τραβήξει μια φωτογραφία, δεν με πειράζει».

Για το ποιές θεωρεί fashion icons
«Είμαι παθιασμένη με την λάμψη του παλιού Χόλιγουντ. Τα περισσότερα από τα είδωλα μου είναι από εκείνη την εποχή: Grace Kelly, Audrey Hepburn, Carey Grant, Humphrey Bogart».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα μελλοντικά της σχέδια
«Η βασικός μου στόχος είναι να έχω πιο ποιοτικό χρόνο με τον Johannes και τον σκύλο μας τον Mr. Butler και έπειτα να σχεδιάσω ρούχα, να συνεχίσω το modeling αλλά και την ηθοποιία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης