Αυτό κι αν είναι είδηση βόμβα στη διεθνή σοουμπίζ! Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror η Kim Kardashian κατέστρωνε σχέδια με τη μητέρα της Kris Jenner προκειμένου να παντρευτεί τον Jay-Z! Κάτι που τελικά δεν κατάφεραν μιας και τότε, το 2002, ο Jay είχε ξεκινήσει να βγαίνει με την Beyonce.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα σε κάθε κρίση της σχέσης του (σ.σ μέχρι το 2008 που παντρεύτηκαν) η Kris και η Kim προσπαθούσαν να μπούνε ανάμεσά τους, χωρίς όμως επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή το κουτσομπολιό έβγαλαν στη δημοσιότητα δύο πρώην μέλη της οικογένειας Kardashian, ο Lamar Odom και ο Scott Disick, με τον μεν πρώτο να είναι παντρεμένος μέχρι πρότινος με την Khloe Kardashian ενώ ο δε δεύτερος χώρισε με την Kourteney. Οι δυο τους αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα βιβλίο που θα αποκαλύπτει όλα όσα έζησαν στην έπαυλη της οικογένειας, μέσα σε αυτά και την
προσπάθεια να παντρευτεί η Kim τον Jay-Z.

Την ιστορία αυτή φαίνεται να τη γνωρίζει ο Kanye West, ο οποίος δεν αισθάνεται και πολύ βολικά, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο περιοδικό Closer: «O Κanye δεν πιστεύει αυτές τις φήμες αλλά σκέφτεται την ντροπή πως η Kim διάλεξε άλλον πρώτα».

Αλήθεια ή ψέματα, όπως και να΄χει πρόκειται για μεγάλη ίντριγκα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης