Με καταγωγή από την Πρέβεζα ήρθε στον ΣΚΑΪ με δική της εκπομπή και ήδη από το ξεκίνημά της έχει κάνει ντόρο. 

Μόλις μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του «Love It», η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς ορίζει η ίδια μια «ποιοτική» εκπομπή αλλά και τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα σεζόν, νέο κανάλι, νέα εκπομπή, νέα πόλη. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

«Ασφαλώς και μιλάμε για μεγάλη αλλαγή. Αυτή η νέα αρχή έφερε μια νέα καθημερινότητα, μια νέα ζωή. Απόλυτα συνειδητοποιημένη, προοδευτικά εναρμονίζομαι στη νέα συνθήκη. Σταθερές κινήσεις και προσεκτικές επιλογές, με ακμαία διάθεση, αγάπη και μεράκι να παραχθεί κάτι πολύ όμορφο τηλεοπτικά. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Ο κόσμος του “Love it” είναι ένας φωτεινός κόσμος, που τροφοδοτείται και θα τροφοδοτεί καθημερινά με χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία όλον τον κόσμο που θα συντονίζεται στην παρέα μας».

Πιστεύεις πως μια τέτοια εκπομπή είναι ποιοτική; Στις 12 το μεσημέρι, με το συγκεκριμένο κοινό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν απαντώ μ’ ένα ναι ή μ’ ένα όχι. Αν κάτι δεν συνάδει με αυτό που εγώ θέλω να κάνω, δεν θα το κάνω. Οφείλω να το φέρω στα μέτρα μου και όχι εγώ να βρεθώ στα μέτρα του. Οτιδήποτε προσαρμόζεται, πλάθεται και σχηματίζεται. Όλα είναι ευμετάβλητα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω προλάβει και δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα. Άλλωστε, μην ξεχνάς, ότι υπάρχει μια συνάρτηση με τη συντονιστική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης