Πρωταγωνίστρια σε αμερικανική διαφήμιση είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που τα τελευταία χρόνια ζει στο Λος Άντζελες. Μπορεί τα επαγγελματικά της ηθοποιού να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο αλλά στην προσωπική της ζωή δεν συμβαίνει το ίδιο. Όπως έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα έχει χωρίσει με τον επί χρόνια σύντροφό της Πάνο Βλάχο. 

Η νεαρή ηθοποιός όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram διαφημίζει κόκκινο κρασί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το απόσπασμα της διαφήμισης:


Το παρασκήνιο του χωρισμού του ζευγαριού:

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χωρισμός τους δεν ήταν ξαφνικός καθώς τα τελευταίο διάστημα στη σχέση τους υπήρχαν πολλά σύννεφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις γιορτές η Ιώαννα Τριανταφυλλίδου ήρθε μόνη στην Ελλάδα, ενώ ο Πάνος Βλάχος πήγε στο Λονδίνο και στη συνέχεια ήρθε και αυτός στη χώρα μας για να γυρίσουν μαζί ένα διαφημιστικό στο οποίο εμφανίζονται ως ζευγάρι. 

Η ηθοποιός στη συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ, ενώ ο Πάνος Βλάχος παρέμεινε στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και μετέβη στις ΗΠΑ αργότερα. 

Τότε οι φήμες για τον χωρισμό τους πύκνωσαν αν και οι δυο τους δεν είχαν πάρει καμία οριστική απόφαση. Σύμφωνα όμως με άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος ήξεραν πως ο χωρισμός είναι μονόδρομος.

Οι δύο ηθοποιοί φρόντισαν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους στις φήμες, ώστε να «σώσουν» έστω τη φιλική τους σχέση.

Το πρώην ζευγάρι αν και έχει χωρίσει συνεχίζει να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός για να μοιράζονται τα έξοδα ώστε να μην ανέβει το κόστος διαβίωσης τους στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πάνος Βλάχος θα επιστρέψει στην Ελλάδα τον Αύγουστο χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό εάν η Ιωάννα θα παραμείνει στην Αμερική.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης