Είναι υπερήφανη, γιατί πάντα λέει την αλήθεια, όμως μερικές φορές, για χάρη της τηλεθέασης, χρειάζονται και μερικά ψεματάκια.

Από ό,τι φάνηκε, όταν πριν από μερικούς μήνες η Katie Price χώρισε on air τον Alex Reid, πίσω από όλο αυτό υπήρχε ολόκληρο μελλοντικό σχέδιο. Όπως είπε η ίδια: «Είπα ψέματα. Όλα έγιναν για χάρη της τηλεθέασης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η sexy Katie θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά που ετοιμάζεται για τη ζωή της, με τίτλο «What Katie Did Next», και εξήγησε πως ο υποτιθέμενος χωρισμός τον προηγούμενο Νοέμβριο έγινε, προκειμένου, όταν προβληθεί η σειρά, να προσελκύσει πολλούς τηλεθεατές.

«Όλοι θα θελήσουν να δουν τι έγινε με εμένα και τον Alex. Γιατί χωρίσαμε, πώς τα ξαναβρήκαμε, τι έγινε στον γάμο. Ήταν πολύ έξυπνο αυτό που έκανα. Δεν ήταν καταπληκτικό; Κανένας από εσάς δεν ήξερε τίποτα. Με αυτό τον τρόπο, σας αποδεικνύω ότι όλα μπορούν να γίνουν κάτω από τη μύτη σας και να μην καταλάβετε τίποτα. Δεν χρειάζεται να τα λέμε όλα στον κόσμο», εξήγησε η Jordan με πολλή χαρά.

Η 31χρονη «σεξοβόμβα» δεν παρέλειψε να εξηγήσει πως, από εδώ και πέρα, θα είναι πιο μυστήρια η ζωή της με τον Alex και πολύ δύσκολα θα αποκαλύπτει τα νέα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τον on air χωρισμό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης