Για την επιτυχία που γνώρισε το «Νησί», η επιτυχημένη σειρά του MEGA, στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται τον Ανδρέα Βανδουλάκη, μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό.

«Πιστεύω ότι η επιτυχία της σειράς δεν βασίζεται μόνο στην καλή παραγωγή, αλλά κυρίως στο ίδιο το θέμα που πραγματεύεται. Στην τηλεόραση έχουμε μάθει να καταπιανόμαστε με ανάλαφρες και εύπεπτες κωμωδιούλες. Το “Νησί” έχει από πίσω ένα υπόβαθρο, μια ιστορία γεμάτη αίμα, έρωτες και πάθη. Ειλικρινώς απορώ γιατί τόσα χρόνια, που δεν μας είχε αγγίξει η οικονομική κρίση, δεν είχε σκεφτεί κανείς να κάνει μια τέτοια επιλογή» και πρόσθεσε πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε όλα αυτά έχουν τα reality.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα τηλεσκουπίδια βρίσκουν έδαφος να γεννιούνται, επειδή στις μέρες μας τα έχουμε ευτελίσει όλα. Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να στραφούμε στην πλούσια ελληνική λογοτεχνία και να βγάζουμε έργα στο σινεμά και την τηλεόραση που να είναι βασισμένα σε ελληνικά βιβλία».

Όσο για τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, ο Γιάννης εξηγεί: «Εξαρχής ήταν επιλογή μου να μη γίνω “μαϊντανός”. Θεωρώ ότι ένας ηθοποιός πρέπει να μιλά για τη δουλειά του ή για κάποιο κοινωνικό ζήτημα, εφόσον του ζητηθεί σε κάποια ενημερωτική εκπομπή. Είναι καλό να διατηρούνται κάποιες αποστάσεις σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή. Τους τελευταίους μήνες, βέβαια, λόγω του ”Νησιού”, έχω βάλει αρκετό νερό στο κρασί μου σε αυτό το θέμα».

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Έχει μάθει να ζει και με τα λίγα
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011,

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης