Ήβη Αδάμου: H Eurovision και το συμβάν στο Πανεπιστήμιο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012, 16:40
Ήβη Αδάμου: H Eurovision και το συμβάν στο Πανεπιστήμιο
Για τη Eurovision, τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο αλλά και όσα την ενοχλούν στην Ελλάδα μίλησε η Ήβη Αδάμου στα Everyday Girls του MTV.

«Αν με ρωτήσετε τώρα αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision θα σας έλεγα όχι, αλλά αν με ρωτήσετε μετά από καιρό, μπορεί να σας πω ναι. Αυτή την στιγμή επειδή το έχω περάσει, το έχω ζήσει, ξέρω πώς είναι και δεν θέλω να το ξαναζήσω άμεσα. Όμως η συμβουλή μου στον άνθρωπο που θα πάει το χρόνου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο είναι απλά να το ζήσει. Να το ζήσει με όλη του την ενέργεια, με όλη του την αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Και να έχει καλή ομάδα, αυτό είναι βασικό. Σε γεμίζει τόσο πολύ αυτή η εμπειρία που δεν μπορείς να μην είσαι ικανοποιημένος, έστω και αν το αποτέλεσμα, πάνω κάτω δεν είναι αυτό που περίμενες, γιατί ομολογουμένως περιμέναμε ότι θα ήμασταν στην δεκάδα».

Εξηγώντας πως δεν διαφέρει από τα παιδιά της ηλικίας της, η 18χρονη Ήβη ανέφερε το εξής περιστατικό που συνέβη στο Πανεπιστήμιο: «Πήγα στην εξέταση και μου λέει ένας καθηγητής “Κορίτσι μου, τι έκανες και δεν διάβαζες;”. Πάγωσα. Το μόνο που κατάφερα να απαντήσω ήταν “Πού να ήμουν… καταλαβαίνετε τώρα. Στο σπίτι μου” Δεν υπήρχε περίπτωση να πω πού ήμουν. Εγώ βέβαια ήμουν στο Αζερμπαϊτζάν για τη Eurovision!».

Τέλος, η νεαρή Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για όλα εκείνα που την ενοχλούν και την απογοητεύουν στην Ελλάδα: «Δεν υπάρχει αλήθεια. Και αυτό είναι άσχημο γιατί δεν υπάρχει αλήθεια και μεταξύ των ανθρώπων και αυτό νομίζω δεν υπήρχε, δημιουργήθηκε με τον καιρό και είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολήσει όλους γιατί στην ουσία εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε την κοινωνία μας».

Πηγή: yupiii.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012, 16:40