Μετά την πετυχημένη συνεργασία της με τις Μέλισσες στο τραγούδι «Κράτα τα μάτια σου κλειστά» και λίγο πριν από την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού της άλμπουμ με τίτλο «Σαν ένα όνειρο», η Ήβη Αδάμου οπτικοποίησε το νέο της τραγούδι «Κάνω μια ευχή».

Το ραντεβού για το γύρισμα δόθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου σε μια μονοκατοικία στα βόρεια προάστια. Οι White Room ανέλαβαν τη σκηνοθεσία, με το γύρισμα να διαρκεί συνολικά δεκαοκτώ ώρες, καθώς συμπεριελήφθησαν και μεταμεσονύκτιες υποβρύχιες λήψεις μέσα σε πισίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στόρι του clip είναι μια σουρεάλ αντίθεση μεταξύ δύο κόσμων. Της επιφάνειας, όπου μια παρέα βρίσκεται σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Επικρατούν έντονοι στιλιστικοί συνδυασμοί και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους, παρά μόνο βλέμματα στο κενό. Ο άλλος κόσμος είναι εκείνος στον οποίο η Ήβη ονειρεύεται να δραπετεύσουν, ένας κόσμος μαγικός, κάτω από την επιφάνεια του νερού, όπου χορεύουν και ζουν ανέμελα. Με έναν μαγικό τρόπο μπαίνει μέσα στο όνειρό της..

Στο τραγούδι της συμμετέχει ο ράπερ Daddy Nek και τη μουσική υπογράφουν οι Stavento. Στο βίντεο κλιπ η Ήβη Αδάμου φοράει δημιουργίες Η&M, αξεσουάρ Folli Follie και μαγιό Juicy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης