Υβόννη Μπόσνιακ: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της και την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016, 03:28
Υβόννη Μπόσνιακ: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της και την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε
Η Υβόννη Μπόσνιακ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Shape και σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Ελένη Καραγιάννη, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Πώς βίωσες την περίοδο της εγκυμοσύνης; Ήταν εύκολη ή είχες προβλήματα;

«Η περίοδος της εγκυμο­σύνης είναι μία από τις πιο ξεχωριστές στη ζωή μιας γυναί­κας και είχα την τύχη να χαρώ την κάθε στιγμή. Είχα μια εύκολη εγκυμοσύνη, όλα κύλησαν φυσιολογικά».

Δεν αγχωνόσουν που έπαιρνες κιλά;

«Πήρα αρκετά κιλά, 18 για την ακρίβεια. Πρόσεχα τη διατροφή μου, γιατί ήθελα να είναι ισορροπημένη ώστε το μωρό να παίρνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Εννοείται, βέβαια, πως είχα τις γνωστές “λιγού­ρες” στις οποίες δεν προσπά­θησα καν να αντισταθώ! Ήθελα να χαρώ τα πάντα στην εγκυμοσύνη μου, ακόμα και το φαγητό! Αυτό που φρόντιζα ήταν να πίνω πολύ νερό για να αποφύγω την κατακράτηση υγρών».

Απ’ ό,τι βλέπουμε, δε δυσκολεύτηκες να χάσεις αυτά τα κιλά...

«Το βάρος μου μειώθηκε σταδιακά. Με βοήθησε πολύ και ο θηλασμός. Βέβαια, έχω ακόμα 2-3 κιλά που θέλω να χάσω για να επανέλθω όπως ήμουν πριν από την εγκυμοσύνη, αλλά δεν αγχώνομαι».

Έχεις δηλώσει σε συνέντευξή σου ότι πέρασες επιλόχειο κατάθλιψη. Πώς το αντιμετώπισες;...

Δείτε περισσότερα στο www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016, 03:30