Όταν στα 73 σου χρόνια μπορείς να φωτογραφηθείς με διάφανο φόρεμα και να σε «χαζεύουν» εικοσάχρονα κοριτσάκια, τα οποία θα εύχονταν να έχουν το σώμα σου ή θεά είσαι ή η Jane Fonda!

H fit ηθοποιός πιο όμορφη από ποτέ μίλησε για τη βουλιμία που πέρασε στα 40 της χρόνια, αλλά και για την μεγάλη της αγάπη, η οποία δεν είναι άλλη από τη γυμναστική:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήμουν ιδιαίτερα ευτυχισμένη από την εφηβεία μου μέχρι τα 50 μου. Μου πήρε πολύ χρόνο. Στα 40 μου έπασχα από βουλιμία, και όσο μεγαλώνεις, τόσο χειρότερο γίνεται. Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο να αναρρώσεις. Εγώ είχα μία καριέρα, κέρδιζα βραβεία, υποστήριζα φιλανθρωπίες, είχα την οικογένειά μου. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα, γιατί έχω ένα ψεύτικό γόνατο και ένα ψεύτικο γοφό» δήλωσε.

Παρά την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, την οποία επέδειξε σε όλο της το μεγαλείο στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών, η ίδια παραδέχτηκε ότι για πολλά χρόνια πάλευε με την εικόνα της, κυρίως λόγω της σχέσης με τον πατέρα της.

«Μεγάλωσα τη δεκαετία του ’50. Ο πατέρας μου με έμαθε πως η εικόνα μου ήταν το μόνο που είχε σημασία. Ήταν καλός άνθρωπος και εγώ ήμουν τρελή για εκείνον, αλλά εκείνος μου μεταβίβαζε μηνύματα που δεν θα έπρεπε να δίνει ένας πατέρας στην κόρη του: “Αν δεν δείχνεις τέλεια, δεν πρόκειται να αγαπηθείς”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια είναι τα καλύτερα σημεία της; «Είμαι ματαιόδοξη. Προσέχω πολύ τι θα φορέσω, ώστε να αναδείξω τα καλύτερα σημεία μου, που είναι το στήθος και ο πισινός μου. Κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μου μού λένε: “Γλυκιά μου, προσπαθείς πολύ σκληρά'”».

Η Jane Fonda προωθεί το νέο της βιβλίο αυτοβοήθειας με τίτλο “Prime Time”. Στη διάρκεια της καριέρας της έχει κερδίσει δύο βραβεία Όσκαρ, ενώ στην προσωπική της ζωή έχει παντρευτεί τρεις φορές.

«Το πρόβλημά μου έχει πάντα να κάνει με τους άντρες. Να τον ευχαριστήσω και να προσπαθώ να γίνω έτσι όπως θέλει ο άντρας που έχω στο πλευρό μου…Αυτό δεν το έχω πια στον ίδιο βαθμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης