Μετά τις κατηγορίες για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων, η Jennifer Lopez έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μία μήνυση. Αυτήν τη φορά την κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση!

Ο Rodrigo Ruiz υποστηρίζει ότι η Jennifer του ζήτησε γυμνές φωτογραφίες του και demos προκειμένου να τον βοηθήσει να κάνει καριέρα στη μουσική. Ο Ruiz μάλιστα δήλωσε ότι η star τον άφησε να πιστεύει ότι έχει ελπίδες να κάνει δεσμό μαζί της, ενώ, όταν κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει στα σοβαρά, έπαθε κατάθλιψη και ζήτησε βοήθεια από ειδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκανδαλοθηρικό «ΤΜΖ» αποκάλυψε ότι ο Rodrigo ζητεί 10.000 δολάρια έπειτα από την άσχημη συμπεριφορά της Lopez το 2008, όταν του ζήτησε να της στείλει φωτογραφίες του χωρίς ρούχα. Μάλιστα και στα τρία γράμματα που αντάλλαξε με τον Rodrigo η Lopez ήταν πολύ επιβλητική. Στα γράμματα η τραγουδίστρια έγραφε: «Σκοπεύω να αφήσω τον άνδρα μου. Στείλε μου φωτογραφίες σου με ρούχα και χωρίς» και «Πήρα το demo σου. Στείλε μου γυμνές φωτογραφίες σου».

Ο Ruiz πιστεύει ότι η star του έστειλε τα γράμματα, όμως, όπως ανακάλυψε η αστυνομία, ο ταχυδρομικός κώδικας που αναγράφεται σ’ αυτά ανήκει σε μια 53χρονη γυναίκα από το Λος Άντζελες, η οποία υποστηρίζει ότι έχει αναλάβει τη λογογραφία που στέλνουν οι fans στην Jennifer!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης