Η δημιουργός της πιο επιτυχημένης σειράς βιβλίων όλων των εποχών και εμπνεύστρια του μεγαλύτερου κινηματογραφικού φαινομένου των τελευταίων χρόνων -Harry Potter-, αποφάσισε να κάνει ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό της, αγοράζοντας μία ιστορική έπαυλη αξίας 10.000.000 δολαρίων στην Τασμανία.

Η δισεκατομμυριούχος συγγραφέας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αγόρασε το Symmons Plains, μία έπαυλη της γεωργιανής εποχής που βρίσκεται σε μία τεράστια έκταση. Το σπίτι χτίστηκε το 1839 από τον James Youl και ανήκε στην οικογένειά του επί σειρά ετών. Βρίσκεται κοντά στο Περθ, 25χλμ από τον ποταμό Εσκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έπαυλη αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, τρεις τουαλέτες, αρκετά καθιστικά και κελάρια κι ένα γυμναστήριο. Επιπλέον, στον εξωτερικό χώρο δεσπόζει μία πισίνα κι ένα γήπεδο του τένις.

Η JK -Joanne Kathleen- ζει στο Εδιμβούργο με τον σύζυγό της, Dr Neil Murray και τα παιδιά της, την 18χρονη Jessica, τον 8χρονο Ντέιβιντ και τον 6χρονο Μακένζι. Υπολογίζεται πως η ίδια κερδίζει 1.000.000 δολάρια κάθε τρεις ημέρες, από την «αυτοκρατορία» του Harry Potter!!!

Αστρονομικά ποσά, που δε τα χωράει ο ανθρώπινος –ελληνικός- νους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης