Μπορεί ο χωρισμός του Johnny Depp από την Vanessa Paradis να ήταν επώδυνος, αλλά φαίνεται πως ο διάσημος ηθοποιός δεν άργησε να ξαναβρεί το χαμόγελο του. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι παπαράτσι τον πέτυχαν να βγαίνει από συναυλία των «Aerosmith», με πλατύ χαμόγελο, ευδιάθετος και σε πολύ μεγάλα κέφια!

Στην συνέχεια, ο 49χρονος Depp, έδωσε το παρόν σε after party του Hollywood, ενώ δεν παρέλειψε να υπογράψει αυτόγραφα, και να χαιρετήσει τους fans του, που είχαν συγκεντρωθεί ώστε να τον δουν από κοντά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντυμένος με το χαρακτηριστικό του, και πολύ ιδιαίτερο style, ο Depp δεν έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος, ούτε στεναχωρημένος.

Όσο για την προσωπική του ζωή; θα λέγαμε πως είναι πολύ… μπερδεμένη, καθώς σύμφωνα με το Star.gr μυστήριο παραμένει ακόμα, αν είναι μαζί με την Amber Heard, την 26χρονη καλλονή, πέτρα του σκανδάλου, η οποία λέγεται πως του πήρε τα μυαλά όταν συμπρωταγωνίστησαν στο «Rum Diaries».

Για την ακρίβεια, λέγεται πως η bisexual Amber, το τελευταίο διάστημα του είχε δώσει τα παπούτσια στο χέρι, και του είχε ζητήσει να μείνουν για ένα διάστημα χωριστά, μιας και είχε ενοχληθεί από τα δημοσιεύματα που την αποκαλούσαν «αντροχωρίστρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέτε λοιπόν το χαμόγελο του Depp να οφείλεται στο γεγονός πως οι δυο τους τα ξαναβρήκαν; Στη συναυλία πάντως, η Heard δεν ήταν μαζί του.

Επιμέλεια: Μάριος Μουτσουρούφης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης