Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάς ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στα προσωπικά του.

– Φλερτάρεις ακόμη κι όταν είσαι σε σχέση;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι. Όταν έχω σχέση, είμαι πολύ πιστός και απόλυτα μονογαμικός. Μπορεί να είναι κλισέ αυτό που σου λέω, αλλά, όταν είμαι σε σχέση, σημαίνει ότι είμαι πολύ ερωτευμένος».

– Σήμερα δεν είσαι;

«Όχι, δεν είμαι. Ήμουν σε σχέση και χώρισα πρόσφατα. Ούτε η διαδικασία της σχέσης μού λείπει. Πιστεύω ότι, μετά από έναν χωρισμό, πρέπει να μένουμε για λίγο μόνοι μας, να επαναπροσδιορίζουμε τον εαυτό μας. Δεν ψάχνω τίποτα. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει μόνο του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Ήταν δύσκολος ο χωρισμός σου; Επώδυνος;

«Όχι, ήταν πολύ απλός. Όταν δύο άνθρωποι φτάνουν στο τέρμα και το αντιληφθούν, τότε η σχέση σταματάει και όλα γίνονται καλύτερα. Όμως, πολλές φορές δεν το παραδεχόμαστε ότι έχουμε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο. Μπορεί να υπάρχει η αγάπη, η συνήθεια, η ρουτίνα, αλλά έρχεται και το τέλος. Κι εφόσον έχεις προσπαθήσει για τη σχέση σου κι είσαι σίγουρος ότι δεν “πάει παραπέρα”, καλό είναι να το σταματάς και να μένεις φίλος με τον άλλο».

– Εσύ είσαι φίλος με τις πρώην σου;

«Ναι, αμέ! Γιατί να μην είμαι; Είναι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου, ήμασταν μαζί. Πήρα πολλά από αυτές τις κοπέλες, που δεν ήταν πολλές γιατί είμαι μικρός, αλλά τις σέβομαι απόλυτα και διατηρούμε φιλικές επαφές. Στην αρχή μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά ο χρόνος βοηθάει. Ας μην έχουμε στερεότυπα και στεγανά».

ΠΗΓΗ: DownTown Κύπρου

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης