Στο κατάστημα της Τζένης Μπαλατσινού συνέλαβε η κάμερα του STAR την παρουσιάστρια του «Next Top Model», Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε για το reality μοντέλων αλλά και για το ενδεχόμενο να μείνει σύντομα έγκυος.

«Με γνώρισες σε μια εποχή που ήταν η πιο τσιτωμένη και η πιο έντονη της ζωής μου και είχα χάσει και λίγο τον εαυτό μου και φαινόταν και στο πρόσωπό μου… Τώρα ηρέμησα γιατί ξεκουράστηκα» δήλωσε η παρουσιάστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμπεραίνουμε, λοιπόν, πως τώρα που ξεκουράστηκε θα βάλει μπρος για ένα παιδάκι. Σωστά;
«Δεν βάζω πλάνα και προγράμματα, το έχετε καταλάβει αυτό για μένα, τα κάνω όλα τελευταία στιγμή. Όταν είναι η ώρα η δική μου, στο κάρμα μου να μου έρθει ένα μωρό, καλώς να έρθει. Πάντως, διάθεση υπάρχει και από τους δυο μας» συμπλήρωσε.

Όσο για το reality, τις οικειοθελείς αποχωρήσεις και για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς σχετικά με το πόσο «σκληρό» είναι το παιχνίδι, η Βίκυ τόνισε: «Είναι απλό, κάποια κορίτσια τα φωτογραφίσαμε, αλλά δεν έβγαλαν αυτό που θέλαμε κι έπρεπε να αποχωρήσουν. Κάποιες άλλες, όμως, δεν άντεξαν την ένταση αυτής της σκληρής δουλειάς. Το modeling είναι απαιτητικό».

Τέλος, η συνέντευξη έκλεισε με μια σύγκριση σχετικά με τις περσινές και τις φετινές επίδοξες κοπέλες. Ποιες ήταν καλύτερες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι περσινές ήταν λίγο πιο ανέμελες και το έβρισκαν σαν παιχνίδι. Οι φετινές είναι λίγο πιο συγκεκριμένες, πωρωμένες και θέλουν κάποια πιο συγκεκριμένα πράγματα. Δεν είναι βέβαια κακό να ξέρεις τι θέλεις για εσένα. Απλά δεν πρέπει να ξεπερνάς το όριο».

Διαβάστε επίσης: Τι έκανε στα διαλείμματα η Βίκυ Καγιά;
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης