Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 (10/10/10)… αυτή την ημερομηνία επέλεξαν η Βίκυ Καγιά και ο αγαπημένος της, Νίκος Κριθαριώτης, για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους, το λαμπερό ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι. Το μέρος δεν επιλέχθηκε τυχαία: «Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα στο εκκλησάκι, έχει χτιστεί στη μνήμη του πατέρα του Νίκου» δήλωσε πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά.

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν ιδανικός για την εν λόγω ημέρα, όμως πολλοί θεώρησαν ότι η βροχή θα φέρει τύχη στο ζευγάρι.

Απαστράπτουσα, η νύφη έλαμπε μέσα στην κατάλευκη δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε στην ομορφότερη στιγμή της ζωής της. Το νυφικό, το οποίο επιμελήθηκε η αδελφή του γαμπρού, Σήλια Κριθαριώτη, ήταν στενό και μακρύ, είχε μικρή ουρά, τους ώμους έξω, ενώ την εμφάνισή της συμπλήρωνε ένα πέπλο στα μαλλιά. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Ρίγλης, ενώ τα μαλλιά της ο καλός της φίλος, Στέφανος Βασιλάκης. Ο γαμπρός επέλεξε να εμφανιστεί με κοστούμι από την ανδρική συλλογή του Οίκου 5226 της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γάμος τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και κανένα στέλεχος του ANT1 δεν είχε προσκληθεί. Όλοι μαζί θα γιορτάσουν τον γάμο του ζευγαριού σε ένα μεγάλο πάρτι που θα γίνει στα μέσα Δεκέμβρη.
Να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένοι… Βίον ανθόσπαρτον!

Πηγή: star
Διαβάστε επίσης: Όλα έτοιμα για τον χορό του Ησαΐα
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης