Κακέτσης για Άντζελα: «Παντρεύτηκε τον Σνούπι…»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013, 13:21
Κακέτσης για Άντζελα: «Παντρεύτηκε τον Σνούπι…»
Ο Στηβ Κακέτσης έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και το γάμο της με τον Τρούπη.

Ο επιχειρηματίας παραδέχεται τα λάθη του και δεν διστάζει να μιλήσει γι’ αυτά.

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού», δήλωσε στο περιοδικό και εξήγησε: «Όταν βγήκα από τη φυλακή , χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα , το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ».

Για τον γάμο της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη δήλωσε:

«Μα πήρε τον Σνούπι, αδελφέ μου και τον ξεμάτιαζε στην τηλεόραση την ώρα που πήγαινε να φτιάξει τις εξατμίσεις; Τα έβλεπα και έκανα εμετό. Όταν είδα το γάμο της σε ζωντανή σύνδεση έκανα μια βουτιά στη θάλασσα για να ξελαμπικάρω. Έπαθα τραλαλά. Δεν ήθελα να βγω απ’ το νερό! Εγώ δεν παίζω με τα συναισθήματα των άλλων. Όταν αγαπάω το κάνω αληθινά».

ΠΗΓΗ: ΕΓΩ


Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013, 13:21