Με κίονες, φωτιές που ανεμίζουν στις οθόνες LED και το μαύρο-μπλε χρώμα να κυριαρχεί στον φωτισμό, ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πρόβα του «Watch My Dance» στο Dusseldorf.

Η σκηνική παρουσία τόσο του Λούκας και του Stereo Mike όσο και των χορευτών ήταν πολύ πιο «δυνατή» από την πρώτη πρόβα, αφού ανέβηκαν με άλλον αέρα στη σκηνή και ήταν πολύ πιο σίγουροι και συγχρονισμένοι μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκηνικό ήταν αρκετά επιβλητικό με έντονο το αρχαιοελληνικό στοιχείο και υφάσματα να ανεμίζουν, ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Star», η ελληνική αποστολή αντιμετώπισε πρόβλημα με τους κίονες. Τι συνέβη; Το εύρημα που έχει δημιουργήσει πολλά θετικά σχόλια στους Ευρωπαίους αντικαταστάθηκε από κίονες που δεν «γράφουν» και τόσο καλά στην οθόνη.

Αυτό ανησύχησε ιδιαίτερα την ελληνική αποστολή, που αμέσως έτρεξε να δει τι έγινε και τελικά διόρθωσε το πρόβλημα.

Κατά τα άλλα, ο Λούκας έμεινε «πιστός» στα χορευτικά του βήματα, καθώς έκανε μια στροφή στη γέφυρα και πέταξε τη βάση του μικροφώνου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενθαρρυντικό είναι, πάντως, ότι, ενώ πριν από λίγες ώρες παιζόταν ένα θρίλερ με την πρόκρισή μας στη Eurovision, λίγες ώρες μετά, η ελληνική αποστολή ανέβηκε στους πίνακες των στοιχημάτων, αγγίζοντας την 5η θέση.

Πηγή: Star.gr

Διαβάστε επίσης: Κινδυνεύουμε να μείνουμε εκτός τελικού;
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης