Μάλλον χάντρα… θαλασσιά πρέπει να προμηθευτεί η Βίκυ Καγιά για το κακό μάτι. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι η πανέμορφη Βίκυ έχει πολλές αναποδιές τους τελευταίους μήνες να την αναστατώνουν.

Ενώ η ίδια βρισκόταν στην… άλλη πλευρά του Ατλαντικού και παρακολουθούσε μαθήματα τηλεοπτικών εκπομπών για το «στήσιμο» του «Πρωινού καφέ» μέσα από το τηλέφωνο έμαθε ότι στην γωνία την περίμενε η Ευγενία Μανωλίδου και στην στροφή της πήρε την παρουσίαση του πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν λίγες ημέρες και αφού επέστρεψε με τον καλό της σύντροφο Νίκο Κριθαριώτη από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έκαναν κάποιες δουλειές στο σπίτι τους, ο Νίκος χτύπησε και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για μια μικρή επέμβαση έπειτα από το ατύχημα που είχε. Όμως οι κακοτοπιές για την Βίκυ Καγιά δεν σταματούν εδώ.

Δεν είναι λίγοι οι ψίθυροι που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τα επαγγελματικά της. Σύμφωνα με τις φήμες -που μάλλον δεν επιβεβαιώνονται- η Βίκυ Καγιά δεν θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του ANT1 «next top model».

Αυτή την φορά όμως η Βίκυ φαίνεται να… περνά τον σκόπελο αφού σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του καναλιού του Αμαρουσίου έχει ήδη προετοιμαστεί για το ριάλιτι και σύντομα θα ξεκινήσουν και οι οντισιόν. Μακάρι, μπας και σπάσει… η γκίνια για την όμορφη Βίκυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης