Ποιος είχε πει την ατάκα: «Αν θες να βγάλεις έξω μια γυναίκα, την πας σε εστιατόριο. Αν θες να βγάλεις έξω την Καλομοίρα, την πας στα Goodys»;

Δεν θυμάμαι δυστυχώς, αλλά πόσο δίκιο είχε, αφού η Καλομοίρα Σαράντη-Μπούσαλη, αμέσως μετά τη δεξίωση του γάμου της, πήγε σε ένα φαστφουντάδικο να τσιμπήσει κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νιόπαντρη μίλησε στο περιοδικό «People» για τον γάμο της.

«Είμαι τόσο χαρούμενη! Περίμενα με ενθουσιασμό τη στιγμή που θα έπαιρνα το όνομα του Γιώργου αλλά προς το παρόν ακούγεται τόσο περίεργο στα αυτιά μου. Δεν το έχω συνηθίσει και κάθε φορά που με αποκαλούν κυρία Μπούσαλη αναρωτιέμαι αν μιλάνε σε μένα ή σε κάποια άλλη».

Η πρώτη νύχτα γάμου πώς ήταν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πεινούσαμε τόσο πολύ που πήγαμε σε ένα φαστφουντάδικο και τρώγαμε burgers μέσα στη λιμουζίνα. Είχε τόση πλάκα! Η δεξίωση τελείωσε στις 4:00 το πρωί. Αν σκεφτείς ότι ο γάμος ήταν το μεσημέρι κι εμείς είχαμε ξυπνήσει από τις 7 το πρωί, αντιλαμβάνεσαι ότι ήμασταν εξουθενωμένοι. Το πρώτο φαγητό που του έφτιαξα ήταν αυγά με μπέικον για πρωινό. Δεν είμαι ικανή ακόμα να του φτιάξω δείπνο, αλλά στο πρωινό δεν παίζομαι».

Κόστισε 100.000 δολάρια ο γάμος;

«Είσαι τρελός; Το Sand Castle είναι ένα πολύ απλό μέρος. Θα ήταν γελοίο να ξοδέψω τόσα πολλά για τον γάμο μου, και ούτε κανένας από την οικογένειά μου είχε τέτοια διάθεση. Είχα οργανώσει τα πάντα από νωρίς, είχα κάνει έρευνα αγοράς και είχα εξασφαλίσει τις καλύτερες τιμές που θα μπορούσα να έχω. Αρκεί να σου πω πως είχαμε παραγγείλει μία πολύ μικρότερη τούρτα και ο υπεύθυνος του Sand Castle μας έκανε έκπληξη και μας έφερε μία πολύ μεγαλύτερη».

Πότε να περιμένουμε τους απογόνους;

«Το σκέφτομαι συνέχεια! Είναι πολύ καλό να οραματίζεσαι αυτά που θα ήθελες να σου συμβούν, γιατί τελικά, όταν θα γίνουν πραγματικότητα, θα ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις. Ήδη φαντάζομαι ότι θα μιλώ στα παιδιά μου, ότι θα τα αγκαλιάζω και θα τα φιλάω. Αν κάποια στιγμή μείνω έγκυος και το πω στον Γιώργο, θα τον έκανα ευτυχισμένο. Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και θα άρεσε πολύ και στους δύο μας να γίνουμε γονείς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης