Ύστερα από τρεις μήνες επιτυχίας στην Θεσσαλονίκη, ο Βασίλης Καρράς κατεβαίνει στην Αθήνα!

Ο μεγαλύτερος λαικός τραγουδιστής της εποχής μας επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα, «όπως παλιά», σε έναν ανακαινισμένο, αλλά πολύ γνώριμο χώρο, όπου πέρυσι σημείωσε τεράστια επιτυχία! Με τις αμέτρητες διαχρονικές του επιτυχίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει, αλλά και με νέα τραγούδια, ο Βασίλης Καρράς σίγουρα θα μονοπωλήσει τη νυχτερινή Αθήνα από τις 25 Φεβρουαρίου στην σκηνή του «Teatro».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εντυπωσιακή Αγγελική Ηλιάδη, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, επανέρχεται στη σκηνή του «Teatro» πιο λαμπερή από ποτέ, και για ακόμη μια φόρα θα μας κερδίσει τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο και με τις ερμηνείες στις νέες τις επιτυχίες «Χαμογελώ και προχωράω» , «Δεν φοβάμαι» αλλά και στα τραγούδια που την έχουμε αγαπήσει όπως «Εγώ μιλάω με την καρδιά μου», «Αν είσαι λάθος», «Φταις εσύ», «Τη μοναξιά φοβάμαι», «Έκανες το θαύμα σου».

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο ερωτικός τραγουδιστής της νέας γενιάς, θα δώσει το δικό του ρυθμό στο «TEATRO», με την τελευταία του επιτυχία «Αυτό είναι έρωτας» αλλά και τα παλαιτότερα όπως «Αν δεν κάνω λάθος», «Σ’ αγαπώ», «Ετοιμάζω ταξίδι», «Άντε μην αργείς», «Πάω απόψε να τρελαθώ» καθώς και με τα νέα τραγούδια που θα μας παρουσιάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης