Σε λίγους μήνες ο πελαργός θα χτυπήσει και πάλι την πόρτα του… παλατιού τους κι εκείνοι κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν, όσο μπορούν, την ιδιωτική τους ζωή και τον γιο τους.

H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εναντίον ενός φωτογράφου που ακολουθεί κατά πόδας τον πρίγκιπα George θέλοντας να απαθανατίσει κάθε του δραστηριότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκπρόσωπος του Παλατιού, Τζέιμς Ρόσκο, σε επίσημη ανακοίνωσή του, τόνισε πως «η Δούκισσα του Κέμπριτζ και ο πρίγκιπας William, έχουν ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να προστατέψουν τον ενός έτους γιο τους, από έναν συγκεκριμένο και άκρως επιθετικό φωτογράφο, ο οποίος ακολουθεί τον πρίγκιπα George και την νταντά του, σε κάθε τους βήμα! Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, κατανοούν τον ιδιαίτερο δημόσιο ρόλο του πρίγκιπα George και μελλοντικού κληρονόμου, αλλά όσο είναι ακόμα μικρός, θα πρέπει να του επιτραπεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, όσο αυτό είναι δυνατόν. Κανένας γονιός δεν θα ανεχόταν έστω και ως σκέψη, κάποιον να ακολουθεί το παιδί του, την ώρα που αυτό παίζει σε ένα δημόσια πάρκα, ή κάνει τις καθημερινές του δραστηριότητες».

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης