Κατερίνα Γερονικολού: Πώς σχολίασε τις ερωτικές σκηνές με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη νέα τους ταινία;

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, 19:23
Κατερίνα Γερονικολού: Πώς σχολίασε τις ερωτικές σκηνές με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη νέα τους ταινία;

Συνέντευξη στο ένθετο Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ταινία «Για Πάντα», στην οποία πρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Μάλιστα δεν δίστασε να σχολιάσει τις ερωτικές σκηνές που είχαν μεταξύ τους αλλά και αποκάλυψε τι εύχεται για τη νέα χρονιά.

Πώς προσέγγισες την ηρωίδα σου, την Ζωή;

Δεν της πρόσθεσα καμιά ιδιαιτερότητα. Είναι μια γλυκιά κοπέλα, με ωραία ψυχή, που θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί αμοιβαία, που θέλει να ερωτευτεί και έχει πληγωθεί στο παρελθόν από άντρες που την παραμύθιαζαν με ωραία λόγια και μετά της γκρέμιζαν τα όνειρα γιατί δεν ήθελαν να περάσουν στην δέσμευση. Έμεναν μόνο στη σαρκική επαφή, ενώ η ζωή περνά και θέλει αγάπη και συντροφικότητα, καθώς μεγαλώνεις. Με τη Ζωή δεν μπορώ να πω ότι μοιάζω ως χαρακτήρας, αλλά εγώ ως γυναίκα έχω γνωρίσει επιφανειακά άτομα που δεν ήθελαν να αγαπήσουν, να κάνουν μια όμορφη σχέση. Και υπαρξιακά σε αυτό το κομμάτι του πόνου, της θλίψης, της οργής, της απόρριψης τη Ζωή τη νιώθω όπως πολλές κοπέλες. Όλα τα κορίτσια έχουν ζήσει εμπειρίες με άνδρες που περνούν χωρίς συνείδηση και με μεγάλη ευκολία από τη μία κοπέλα στην άλλη σαν να μην τους αγγίζει τίποτα. Ναι, έχω υπάρχει στη ζωή μου μια Ζωή. Δεν μου είναι δύσκολο να ταυτιστώ.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, 19:24