Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα ξαναγυρνούσα στο "Ξαναδέστε τους" ούτε με έναν πολύ υψηλό μισθό»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017, 01:49
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα ξαναγυρνούσα στο "Ξαναδέστε τους" ούτε με έναν πολύ υψηλό μισθό»
Η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε μεταξύ λαλλων για το «Ξαναδέστε τους»,
την αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή αλλά και τη σχέση της με τη Μαρία Ηλιάκη.

Φέτος η ομάδα του «Δέστε τους» ξανασυστήθηκε τηλεοπτικά στο «Ξαναδέστε τους» και ήσουν η μόνη από την παλιά παρέα που δεν βρέθηκε εκεί. Στην αρχή της σεζόν μου είχες πει πως για σένα αυτό ο κύκλος έχει κλείσει, αλλά τότε ακόμα δεν είχαν κάνει πρεμιέρα. Βλέποντάς τους ένιωσες μια νοσταλγία;

«Όχι δεν θα ξαναγυρνούσα στο "Ξαναδέστε τους" ούτε με έναν πολύ υψηλό μισθό. Η ψυχική μου ηρεμία είναι το άλφα και το ωμέγα για μένα. Πέρα από την πλάκα, τους έχω παρακολουθήσει να κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη – την έζησα και εγώ πέρσι. Δεν είμαι όμως σίγουρη αν αυτό το στυλ εκπομπών είναι πλέον αυτό που θέλει ο κόσμος.» είπε η Κατερίνα στο περιοδικό "People".

Και από εκεί υπήρξε μια ξαφνική αποχώρηση, αυτή της Τζώρτζιας Παναγή.

«Δεν θεωρώ, ότι αν μια εκπομπή δεν πηγαίνει καλά, μπορεί να φταίει ένα μέλος του πάνελ, αλλά κάτι θα ξέρουν τα παιδιά. Από εκεί και πέρα, για μένα το Δέστε τους είναι κάτι πολύ παρελθοντικό, έχω προχωρήσει. Ό,τι καλό ήταν να πάρω το πήρα και κρατώ με πολλή αγάπη τις καλές στιγμές. Επειδή υπήρξαν και κακές ειδικά προς το τέλος, έχω βάλει μια τελεία και θέλω να θυμάμαι τα όμορφα.»

Είπες στο «Φτιάξε καφέ» πως στενοχωρήθηκες που χώρισε η Μαρία Ηλιάκη με τον Νεκτάριο Γαλίτη. Δεδομένου πως είναι γνωστό ότι οι σχέσεις σας έχουν διαταραχτεί, σχολιάστηκε η δήλωση σου.

«Το ότι έχουμε ψυχρανθεί με την Μαρία...

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017, 01:49