Κατερίνα Καινούργιου: «Σύντομα θα έρθει ο γάμος με τον Βασίλη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Σύντομα θα έρθει ο γάμος με τον Βασίλη»
Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά της!

Για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, την κριτική που δέχτηκε όταν μίλησε για τη σχέση τους, είπε: «Δεν μετάνιωσα καθόλου που το είπα. Και όπως όλοι θυμάστε, εκείνη την εποχή γράφονταν «τέρατα» για την προσωπική μου ζωή, ενώ ήμουν ήδη με τον Βασίλη. Το θεώρησα, αν μη τι άλλο, άδικο για εκείνον. Αλλά ήμουν και ερωτευμένη, οπότε δεν είχα κανένα λόγο να μην το ομολογήσω».

Τι γίνεται όμως, με την προοπτική του γάμου; Η Κατερίνα Καινούριου αποκαλύπτει: «Μου το πρότεινε ο σύντροφός μου, αλλά έγινε σταδιακά και με όμορφο τρόπο. Και επειδή ως γυναίκα είμαι παραδοσιακή, σκέφτηκα από την αρχή πως πρέπει να ασχολούμαι με τα πάντα, από το να είναι το σπίτι καθάρο και να μαγειρεύω, μέχρι να φροντίζω για πράγματα που θα κάνουν εκείνον να αισθάνεται ωραία, να του προκαλούν ακόμα και το θαυμασμό. Θέλω μέσα στο σπίτι να είμαι όμορφη και περιποιημένη. Ως χαρακτήρας, άλλωστε, δεν επαναπαύομαι...

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 13:55