Για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. «Τον Βασίλη τον αγάπησα πολύ. Αυτή η σχέση με έμαθε τι θα πει πραγματική αγάπη και φροντίδα, τι θα πει σέβομαι και προστατεύω τον άλλον. Ήταν πολύ όμορφη σχέση, όσο κράτησε. Αν κάτι δεν έχει τελειώσει άσχημα, δεν μπορώ να είμαι απόλυτη και να πω “δεν θα είμαι ποτέ ξανά με τον Βασίλη”.

Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, αλλά ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες» εξήγησε στο Οκ η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Το πρώτο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο, γιατί είμαι άνθρωπος που δεν μπορεί να μείνει μόνος του. Έρχονταν οι φίλες μου, πίναμε τσάι, κοιμούνταν σπίτι μου. Ευτυχώς η δουλειά με κρατάει πολλές ώρες στο κανάλι κι έτσι γυρνούσα κατάκοπη αργά το βράδυ στο σπίτι, οπότε έκανα μπάνιο και κοιμόμουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα κρύψω ότι πολλές φορές επέλεγα να μείνω επίτηδες περισσότερες ώρες στον Alpha γιατί δεν ήθελα να γυρίσω στο σπίτι και να είμαι μόνη μου. Μου έκανε καλό η εργασιοθεραπεία. Τη φοβάμαι πολύ τη μοναξιά. Δεν μπορώ να μείνω ούτε ένα δευτερόλεπτο μόνη μου».

Πηγή: govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης