Κατερίνα Παπουτσάκη: «Κάτι σχεδιάζουμε με το Mega»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011, 08:42
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Κάτι σχεδιάζουμε με το Mega»
«Πιέζομαι λιγάκι, αλλά, δεν έχω παράπονο, γιατί είναι μια εποχή που τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, οπότε δεν πρέπει να γκρινιάζουμε», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε ραδιοφωνική εκπομπή, όπου αποκάλυψε ότι ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό, αλλά και ότι θα έμενε μόνιμα στην Κρήτη!

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιάννη Μπλέτα στον «Ήχος fm» του Ρεθύμνου.
«Το θέατρο τοποθετώ πρώτα, καθώς ήταν το κίνητρό μου να γίνω ηθοποιός. Το σινεμά είναι όνειρο... και η τηλεόραση που σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις ακόμα πιο πολύ, σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο», είπε η Κατερίνα και αποκάλυψε ότι την επόμενη σεζόν θα την δούμε στην μικρή οθόνη!

Τι έχει στα σκαριά η ηθοποιός; «Κάτι σχεδιάζουμε με το Mega, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο. Δεν έχω υπογράψει ακόμα, οπότε δε μπορώ να μιλήσω γι' αυτό. Αυτό που μονάχα μπορώ να πω είναι ότι ενδέχεται να είναι τελείως διαφορετικό με οτιδήποτε άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι κι εγώ ένας αγανακτισμένος πολίτης... Ο κόσμος πια δεν κρατιέται. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα», είπε η Κατερίνα για την κατάσταση στη χώρα μας, ενώ, αναφερόμενη στους νέους που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, συμβούλευσε: «αν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να κάνει κάτι άλλο κλείνοντας τα μάτια στη ζωή του, τότε μην κάνεις αυτό. Εάν δε μπορείς να φανταστείς τίποτε άλλο, τότε πραγματικά πάλεψέ το, δούλεψέ το γιατί θέλει δυνατό στομάχι και πολύ εργατικότητα».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές στους δικούς της, στη Σητεία, αλλά και ότι θα έμενε μόνιμα στην Κρήτη αν δεν έκανε αυτή τη δουλειά!

ΠΗΓΗ: Star

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011, 08:42