Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις Άγριες Μέλισσες και τη Μαρία Κίτσου.

Πώς γίνεται και κάθε φορά που αποδέχεσαι μια τηλεοπτική πρόταση το σίριαλ αυτό να γνωρίζει τεράστια επιτυχία;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που έκανα τηλεόραση ήταν ότι για να κάνει ένα σίριαλ επιτυχία παίζουν μεγάλο ρόλο το κανάλι που προβάλλεται, ο παραγωγός, το σενάριο, ο σκηνοθέτης και το καστ. Στις «Άγριες μέλισσες» μπορεί να μην γνώριζα από την αρχή τους ηθοποιούς που θα έπαιζαν, αλλά ήξερα όλα τα υπόλοιπα: τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη, τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, το κανάλι και τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, ο οποίος μου ενέπνευσε τρομερή εμπιστοσύνη γιατί έχει κινηματογραφική φιλοσοφία.

Όταν συζητήσαμε με τον Λευτέρη και μου είπε ποιους ηθοποιούς είχε σκεφτεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ήμουν σίγουρη ότι αυτή η σειρά θα έκανε επιτυχία. Βέβαια, δεν θα σου πω ψέματα, αυτή την τεράστια απήχηση που έχουν οι «Μέλισσες» δεν μπορούσε να την προβλέψει κανείς. Η εξήγηση που δίνω είναι ότι ο κόσμος διψούσε για ένα σίριαλ με ποιότητα, που θα μπορούσε να τον ταξιδέψει. Και, βέβαια, παίζει ρόλο και το καστ, που αποτελείται από ηθοποιούς με θεατρική εμπειρία, γιατί ξεκινούν από άλλη βάση παιξίματος.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης