Η καριέρα της δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν και η εμπειρία της, τόσο από την τηλεόραση όσο και από το θέατρο, είναι πολύτιμη.

Η Κάτια Δανδουλάκη στη συνέντευξη που έδωσε στο «Έθνος» μίλησε για τους νεότερους συναδέλφους της αλλά και για το «σπορ» της κριτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να περνάς κι εσύ δυσκολίες, αλλά δεν υστερεί σε τίποτα η ερμηνεία σου. Νεότερα παιδιά όμως «ξεπετάνε» το γύρισμα και κάνουν προχειρότητες. Σε… χαλάει αυτό;

«Με χαλάει και με εξοργίζει. Ποια είναι αυτά τα παιδάκια που έσκασαν από το αβγό τους και ξεπετάνε τις δουλειές; Ποτέ δεν ξεπέταξα οποιαδήποτε σειρά. Σεβόμουν απόλυτα τη δουλειά που μου έδιναν και την υπερασπιζόμουν με νύχια και με δόντια. Το έκανα πάντα -το κάνω και τώρα με τη «Ζωή της άλλης». Μας αγκαλιάζει ο κόσμος, δίνοντάς μας πενηντάρια νούμερα τηλεθέασης και θα το δω εγώ σαν αρπαχτή;»

Όταν μετακινήθηκε η σειρά στο prime time, κάποιοι έλεγαν ότι θα καταποντιστείτε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πέσαμε από την Ακρόπολη και μείναμε όρθιοι! Ήθελαν να τσακιστούμε, το ήλπιζαν, το εύχονταν, αλλά μείναμε όρθιοι κι αυτό λέει πολλά. Από την άλλη, έλεος πια, που όλοι κριτικάρουν όλους. Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί κι ας αφήσουμε το σπορ αυτό!»

Διαβάστε επίσης: Για ποιο λόγο δε θα γινόταν «νούμερο»;

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης