Κρουαζιέρα στο Αιγαίο απόλαυσαν ο γιος του τέως βασιλιά, Νικόλαος, και η σύζυγός του, Τατιάνα. Το ζευγάρι, που στις 25 Αυγούστου θα γιορτάσει την πρώτη επέτειο του γάμου του, επισκέφθηκε τα ελληνικά νησιά με πολυτελή θαλαμηγό.

Δυόμισι μήνες μετά την τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα, Νικόλαος και Τατιάνα βρέθηκαν στα Δωδεκάνησα, αρχίζοντας τις διακοπές τους από την όμορφη Σύμη και συνεχίζοντας στη Ρόδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι κατέφτασε με το 80 μέτρων σκάφος «Tatiana G», συνοδεία 10 φίλων του. Στη Σύμη, η παρέα δείπνησε στην κοσμοπολίτικη ταβέρνα του Μάνου, ενώ δεν έλειψε η απογευματινή βόλτα και τα ψώνια στο νησί, όπου ο κόσμος έσπευσε να τους χαιρετήσει.

«Γοητεύτηκαν και έμειναν ικανοποιημένοι από το νησί. Είπαν ότι είναι πολύ όμορφο το νησί… και ότι θα ξανάρθουν σύντομα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο δήμαρχος Σύμης, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας.

Ο 41χρονος πρίγκιπας και η 30χρονη σύζυγός του θα βρεθούν και τον Αύγουστο στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο Πόρτο Χέλι, όπου ήδη κάνουν διακοπές ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης