Η Κέλι Όσμπορν υποστήριξε ότι όσοι κρατούν μυστικό το γεγονός ότι διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19 είναι «κατά συρροή δολοφόνοι».

Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα, τραγουδίστρια, ηθοποιός, οι γονείς της οποίας είναι οι Σάρον και Όζι Όσμπορν εξέφρασε επίσης τη θέση ότι ο νόμος των ΗΠΑ που παρέχει στους ασθενείς πλήρη έλεγχο των ιατρικών πληροφοριών τους δεν θα πρέπει να ισχύει για τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν νομίζω ότι οι κανόνες του HIPPA (νόμος που ψηφίστηκε πρώτη φορά το 1996 με στόχο την ασφάλεια και το απόρρητο των ηλεκτρονικών πληροφοριών για την υγεία ασθενών) πρέπει να ισχύουν για τον Covid-19» ανέφερε η Κέλι Όσμπορν. «Θα πρέπει να είναι παράνομο να μην λες στους ανθρώπους ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό» τόνισε.

Ο νόμος που τροποποιήθηκε το 2003 απαγορεύει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και τις επιχειρήσεις να αποκαλύπτουν πληροφορίες υγείας χωρίς την άδεια του ασθενούς.

Ο HIPPA βρέθηκε κάτω από το μικροσκόπιο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ιδιαίτερα όταν οι γιατροί που φρόντιζαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όταν βρέθηκε θετικός στον Covid-19, αρνήθηκαν να ενημερώσουν τον Τύπο για την υγεία των πνευμόνων του, επικαλούμενοι τον συγκεκριμένο νόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θυμηθείτε ότι είστε τόσο άρρωστοι όσο τα μυστικά σας !!! Κατά τη γνώμη μου, αν κρατήσετε μυστική τη θετική διάγνωσή σας στον Covid-19, είστε κατά συρροή δολοφόνοι !!!!! » έγραψε στο Twitter η Κέλι Όσμπορν.

Δεν είναι σαφές τι οδήγησε την Όσμπορν να δημοσιεύσει τα συγκεκριμένα tweets, αλλά η κόρη του θρύλου της heavy metal στις αρχές Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ότι κατά λάθος πίστευε ότι είχε προσβληθεί από Covid-19.

«Νόμιζα ότι είχα Covid, αλλά αποδείχθηκε ότι έχω βαριά βρογχίτιδα που προκαλεί άσθμα» έγραψε.

Τον Μάρτιο, η Όσμπορν δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, από την επίσκεψή της στο σπίτι των γονιών της, όπου καθόταν μακριά τους λόγω των μέτρων κοινωνικής απόστασης.

«Παρ’ όλο που δεν κατάφερα να τους αγκαλιάσω, θα πάρω ό,τι μπορώ» έγραψε η Όσμπορν. «Τα πάνε καλά και είναι ασφαλείς και υγιείς προς το παρόν» επισήμανε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης