Aγωγή στο γαλλικό περιοδικό «Oops» είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες ο Leonardo Dicaprio και η απόφαση του δικαστηρίου ήταν υπέρ του.

Ο διάσημος ηθοποιός διαβάζοντας τον τίτλο στο τίτλο του επίμαχου εξωφύλλου ότι η Rihanna ήταν έγκυος στο παιδί του και το έριξε, έγινε πυρ και μανία, παίρνοντας τη νομική οδό και με μήνυση απαίτησε από το περιοδικό αυτά που υπαγορεύουν οι γαλλικοί νόμοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου 18.000 ευρώ για τις δικαστικές αμοιβές αλλά και για το ηθικό κομμάτι, αλλά και κείμενο επανόρθωσης και δημόσιας συγγνώμης από τους ιθύνοντες του περιοδικού. Το δικαστήριο έγινε και όπως διαβάζουμε σε ξένα δημοσιεύματα, ο Dicaprio πήρε 8.500 ευρώ αλλά και νέες εις βάρος του δηλώσεις από τον εκδότη. Όταν ζητήθηκε από τον Φρεντερίκ Τρουσκολάσκι να εξηγήσει γιατί γράψανε κάτι τέτοιο για τον σταρ του Hollywood απάντησε ως εξής:

«Το ήξερα ότι θα χάσουμε. Όμως το θέμα δεν είναι εκεί. Ο Ντι Κάπριο βγαίνει με κοπέλες της Άριας φυλής. Ψηλές, ξανθές με γαλανά μάτια. Δεν άντεξε ότι υποστηρίζαμε πως έχει παιδί με μία μαύρη. Είναι ανώμαλος και ρατσιστής». Αυτό είναι που λένε «και κερατάς και δαρμένος».

Πηγή: govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης