H Kim Kardashian συμμετείχε στο DealBrook Conference των New York Times, όπου μίλησε για το νέο χαρακτηριστικό που δοκιμάζει το Instagram, το οποίο κρύβει από τους followers ενός χρήστη τα likes και τα view counts σε φωτογραφίες και βίντεο.

Στη δοκιμαστική φάση, οι ακόλουθοι δεν θα μπορούν να δουν τον αριθμό των likes, αλλά οι χρήστες θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες των ποστ τους. «Σχετικά με την ψυχική υγεία, νομίζω πως η αφαίρεση των likes θα λειτουργήσει προς όφελος του κόσμου. Ξέρω πως η ομάδα του Instagram το έχει πάρει πολύ σοβαρά και αυτό με χαροποιεί», είπε η διάσημη τηλεπερσόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλο που παραδέχθηκε πως σε εκείνη τα Instagram likes δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα ψυχικής υγείας, θεωρεί πως το νέο χαρακτηριστικό θα βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα.

«Προσωπικά νιώθω απόλυτα δυνατή σε ψυχικό επίπεδο και έχω κόσμο με εμμονή για τα σχόλια, κάτι που βρίσκω εντελώς ανθυγιεινό. Ωστόσο αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν ένα από τα παιδιά μου ήταν φίλους μου (στο Instagram) και όχι τόσο ψυχολογικά ισορροπημένος, πόσο θα τον επηρέαζαν τα σχόλια;», συνέχισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια μίλησε επίσης για τις συχνές αναρτήσεις που κάνει στο Instagram και πώς έχει αλλάξει η οπτική της τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την ληστεία στο Παρίσι, τον Οκτώβριο του 2016. «Είναι δύσκολο, και όταν μεγαλώνεις παιδιά, σκέφτεσαι την ώρα που περνάς στην οθόνη, στο τηλέφωνο, τι να δημοσιεύσεις και τι όχι. Παλιότερα ανέβαζα κάτι την στιγμή που γινόταν, συνεχίζω να θέλω ο κόσμος να νιώθει πως είναι μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, αλλά πλέον ίσως τραβήξω κάποιο βίντεο και το ποστάρω μετά, που θα έχω φύγει από την τοποθεσία», συμπλήρωσε η 39χρονη σταρ και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης