Βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια, τα χρήματα όμως που έχει «τσεπώσει» από τις τηλεοπτικές και όχι μόνο διαφημίσεις είναι τόσα ώστε να περάσει την υπόλοιπη ζωή του, αυτός και τα εγγόνια του, βασιλικά. Μέχρι τώρα έχει διαφημίσει τζιν, πορτοκαλάδες, τρυπάνια, πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών.

Φυσικά διαφημίσεις δεν έκανε μόνο στην Τουρκία αλλά και σε χώρες του αραβικού κόσμου, όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μετά την προβολή σειρών όπως τα «Ασημένια φεγγάρια» και «Menekse ile halil». Λεφτά λοιπόν υπάρχουν θα μπορούσε να πει ο Κιβάντς Τατλιτούγκ το θέμα είναι όμως τι τα κάνει.
Η απάντηση είναι πως έχει βοηθήσει την οικογένεια του κι ειδικά τα αδέλφια του τα οποία υπεραγαπά, έχει αγοράσει ακίνητα σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας αλλά ένα μεγάλο ποσό το δίνει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν παιδιά σ’ όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν βγήκε ποτέ του στα κανάλια προκειμένου να διαλαλήσει τις αγαθοεργίες του είναι γνωστό σε όλους το έργο του, ένας ακόμα λόγος για τον οποίο ο ηθοποιός είναι αγαπητός στην συντριπτική πλειοψηφία των Τούρκων.

ΠΗΓΗ: tvzapping

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης