Με ιδιαίτερα σκληρά λόγια μίλησε στην κάμερα του STAR ο Κλέων Γρηγοριάδης για τα τουρκικά σίριαλ που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, χωρίς να εξαιρέσει και κάποιες από τις ελληνικές παραγωγές.

«Φαίνεται ότι οι σοβαροί Έλληνες είναι εδώ και 100 χρόνια μειοψηφία. Οι υπόλοιποι, που δεν είναι καθόλου σοβαροί, δεν τους αφήνουν ούτε να εκφραστούν ούτε να κάνουν τη δουλειά τους. Προτιμούν να βλέπουν τη “Μικρή μου αγάπη”. Αυτή που βλέπουν τώρα στην τουρκική εκδοχή της και πριν στην ελληνική εκδοχή της» είπε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κλέων Γρηγοριάδης δεν βρίσκει καθόλου ποιοτικά τα τουρκικά σίριαλ: «Δεν τα βρίσκω της προκοπής, όπως δεν έβρισκα και τα αντίστοιχα ελληνικά τόσα χρόνια. Δεν θεωρώ ότι είναι έκπτωση. Τα ίδια σκατά είναι. Έτσι μιλάω σε όλη μου τη ζωή και γι’ αυτό είμαι άνεργος τόσα χρόνια τώρα».

Γιατί θεωρεί ότι στην ελληνική τηλεόραση μειώνονται συνεχώς πια τα ελληνικά σίριαλ και παίρνουν τη θέση τους τα τουρκικά; «Είναι πολύ πιο φθηνό να αγοράσεις ένα προϊόν που έχει κατασκευαστεί για μια άλλη αγορά, έχει αποσβέσει την πρωταρχική του αξία, προβαλλόμενο σε μια άλλη αγορά, και μετά το πουλάς στο 5%».

ΠΗΓΗ: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης