Μετά κόπων και βασάνων «κλείδωσε» επιτέλους η ομάδα του «Μες στην καλή χαρά». Απόγευμα Τετάρτης και η διεύθυνση του σταθμού ανακοίνωσε στη Ναταλία τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν στη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Μέχρι και τις αρχές του μήνα η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της δεν γνώριζαν τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή τους το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου, μπροστά στην αβεβαιότητα να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη για την επόμενη σεζόν, ξεκίνησε διερευνητικές συζητήσεις με το Star. Γεγονός που ενόχλησε τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού της Κάντζας, δείχνοντάς της την έξοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά η Ναταλία πήρε το πράσινο φως, με απώλεια όμως δύο από τους συμπαρουσιαστές της καθώς εκτός εκπομπής έμεινε και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Όλο αυτό το διάστημα πολλά ακούγονταν για τα πρόσωπα που θα την πλαισίωναν τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το τοπίο ξεκαθάρισε μόλις προχθές, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού κ. Μάινους να της ανακοινώνει τις αποφάσεις του.

Για πρώτη φορά η επιτυχημένη οικοδέσποινα του πρωινού του Σαββατοκύριακου φαίνεται πως δεν είχε λόγο στην επιλογή των on air συνεργατών της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, απλά της ανακοινώθηκε πως στο πλευρό της θα βρίσκονται η Έλενα Παπαβασιλείου και η Κατερίνα Ζαρίφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πηγές μάλιστα θέλουν τη Ναταλία Γερμανού να έφερε αντιρρήσεις για μία από τις δύο εν δυνάμει συνεργάτιδές της, ωστόσο δεν της δόθηκε περαιτέρω δυνατότητα επιλογής, αφού οι Γερμανοί είχαν πάρει την τελική τους απόφαση. Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα του καναλιού της Κάντζας και μετά το κόψιμο του «Πάνω στην ώρα», το κανάλι επιθυμούσε με κάθε τρόπο να την αξιοποιήσει.

Όσον αφορά την Κατερίνα Ζαρίφη, φαίνεται ότι ποντάρουν ιδιαίτερα στο χιούμορ και τις ατάκες της. Η εκπομπή θα διατηρήσει το χαλαρό ψυχαγωγικό της ύφος, με τη Ναταλία Γερμανού να… έχει πάντα τον πρώτο ρόλο. Το μόνο που μένει είναι να ταιριάξει και η χημεία των τριών κυριών, οι οποίες θα αναλάβουν να κερδίσουν τους τηλεθεατές τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Πηγή: Espresso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης